Uns 150 ciclistes participen en el 28è Ciclocròs de Sant Joan Despí

L’objectiu del consistori és arribar al 2020 amb una reducció del 2,9% de generació per càpita respecte a la de l’any 2012.

El Parc Ciclista del Llobregat va ser escenari de la 28a edició del Ciclocròs de Sant Joan Despí, organitza per l’entitat local ciclista, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Federació Catalana, i puntuable per a la Copa Catalana de l’especialitat. La competició va aplegar uns 150 participants que es va dividir en diferents categories (aleví-benjamí-cadet-elit-infantil-júnior-màster-30-Màster 40-màster 50-màster 60-màster femina-prebenjamí-principiant-principiant femina i sots 23).

A la categoria elit, el guanyador en la categoria masculina va ser Tomàs Misse, del Guess Bike-Guak. El ciclista va fer un temps de 58’57’’. Isaac Simón (Cycling No Limit-Skoda, 58’57’’) va ser segon i Pablo Egeda (Tomás Belles-Cannondale, 1h0’33’’), tercer, i a més es va proclamar campió de la Màster 30. D’altra banda, Sandra Santanyès (MMR Bikes, Powerade), amb un registre de 41’53’’ va guanyar a la categoria Elit Femenina, seguida de Blanca Vallès (BG-Pansalud Energy, 42’56’’) i Jordina Muntadas (Aiguafreda CC, 44’57’’).

Els guanyadors en la resta de categories van ser: Martí Carreras (Triatló, benjamí), Roc Cubí (CC Starbike, principiants), Alba Fabres (Sala Sport Bike, principiants femení), Gabriel Roger (CC Le Boulou, cadet), Emma Roger (CC Le Boulu, fèmines júnior/cadet), Narcís Lopes (CC Banyoles, sots 23), Arnau Cirera (Action-Moncada, aleví), Juan Pérez (Club Comarques de Lleida, infantil), Jean Baptiste Creuso (Velo Sprint Narbonnais, júnior), Lluís Serra (Xtrembike, màster 40), Emilio Vivian (CC Sant Boi, màster 50), Ramón Medina ( CC Medina, màster 60).

Redacció / Foto: CC Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix