El Baix Bowling dóna el tret de sortida a la Lliga Catalana de Bowling Tenpin

Els equips de la Primera Divisió van iniciar la competició a les instal·lacions vicentines.

Aquest passat cap de setmana va començar la vint-i-sisena edició de la Lliga Catalana de Bowling Tenpin. Els equips de Primera Divisió masculina va ser els encarregats d’inaugurar la temporada a les instal·lacions del Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

A la Primera Divisió (A) els equips són Diagonal, Sweetrades A, Les Gavarres, Nàstic, Joventut Al-Vici de Castelldefels A i Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires. I els equips de la Primera Divisió B són el Diamond A, Barcelona, Comarcal, Cats, Black Bowl i Cat Figueres A.

El torn dels equips de Segona Divisió serà el cap de setmana 17 i 18 d’octubre mentre que pels equips femenins i Tercera Divisió masculina ho seran els dies 24 i 25 d’octubre. Un total de quaranta equips participen en la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

D’altra banda, la Divisió Femenina la formen Les Corts, Seven -3 de Sant Esteve Sesrovires, Barcelona, Vallès, Flecha-1 i Xtreme.

Redacció / Foto: CA SAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix