Els esportistes castellvinencs destaquen en diferents modalitats

Han aconseguit importants èxits en futbol, futbol sala, gimnàstica i natació.

Les primeres setmanes estivals han estat molt positives per als joves esportistes de Castellví de Rosanes. Per una banda, dos futbolistes locals, Gerard Palafox i Marcel Papasseit, van tancar el juny amb èxits importants dels seus respectius equips. D’altra banda, la gimnasta Mireia Boix va quedar cinquena al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística (base nivell 2 grans) i, finalment, la nedadora Núria Marquès competeix actualment al mundial de natació adaptada, que se celebra a la ciutat de Glasgow.

En els esports d’equip, Gerard Palafox,  jugador del cadet A del Sala 5 Martorell, ha celebrat l’ascens de categoria del seu conjunt fins a la Divisió d’honor, un èxit que va merèixer el reconeixement de l’equip en el marc de la Nit dels Campions del Baix Llobregat, organitzada per la Federació Catalana de Futbol al teatre de la Passió d’Olesa el proppassat juny (a la foto. Palafox és a la fila de davant, ajupit, a la part dreta).

Un altre joveníssim futbolista castellvinenc, Marcel Papasseit ha celebrat també aquest final de temporada un èxit important del seu equip, el prebenjamí B del CF Martorell. El conjunt es va proclamar campió de lliga del grup 39 d’aquesta categoria.

La jove gimnasta Mireia Boix, que competeix amb l’Associació esportiva Sant Andreu de la Barca (AESAB), va quedar cinquena classificada de la general al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística, en categoria base nivell 2 grans, en el qual competien també dues esportistes més del mateix club.

I des d’ahir i fins al dia 19 de juliol, la ciutat de Glasgow acull el mundial de natació adaptada, on participa la jove nedadora de Castellví de Rosanes, Núria Marquès. La nedadora prendrà part en diferents proves al llarg del mundial -50, 100 i 400 lliures, 100 esquena, 100 papallona i proves per equips amb el combinat espanyol.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix