Josep Maria Bartomeu va iniciar ahir la precampanya a Sant Joan Despí

Davant de vint penyes de la zona va recordar que “en aquests cinc anys s'han aconseguit dotze títols, tres triplets i comptem amb el millor trident del futbol mundial".

La candidatura de Bartomeu per a revalidar la presidència de l’FC Barcelona va donar el tret de sortida als actes de precampanya amb una trobada a Sant Joan Despí on van intervenir Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner, i va comptar amb la presència de Pau Vilanova, Susana Monje i Oriol Tomas, membres de l'equip de campanya. Van assistir també representants de més de 20 penyes de la zona, que van tenir l'oportunitat de demostrar el seu suport al precandidat.

Jordi Cardoner va fer la primera intervenció destacant els principals avenços aconseguits en les àrees socials, de penyes i la fundació. Va ressaltar que "l’FC Barcelona és el club que té més socis i penyes de tot el món i per això en el període 2010-2015 s'han fet grans esforços per millorar les seves condicions, creant el Consell de penyes, aconseguint que estiguin censades i reflectides als estatuts. També és important que recalquem que des de la Fundació s'ha triplicat la donació a Unicef."

D’altra banda, Bartomeu va concloure l'acte emfatitzant l'extraordinari moment que viu el Barça en tots els nivells i la voluntat de donar continuïtat al projecte que va començar al 2010. Esportivament, va comentar que cal recordar que "en aquests cinc anys s'han aconseguit dotze títols, tres triplets i comptem amb el millor trident del futbol mundial". Pel que fa l'àmbit econòmic, va explicar als presents que "som el club de futbol que més ingressa del món, el que més ha crescut, el que té més seguidors a tot el món i el més solidari, amb una fundació que està present ja a quatre continents i ajuda a més de 400.000 nens arreu del món."

Redacció / Foto: Candidatura Josep Maria Bartomeu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix