L'Ajuntament i la Fundació Pinnae treballaran per a les persones amb risc d’exclusió

Amb aquest acord entre el consistori santboià i l’entitat s’afavoreix la integració social d’aquest col·lectiu mitjançant la seva incorporació al món laboral.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Fundació Pinnae van signar aquesta setmana un conveni de col·laboració. Tal com es recull en el seu Pla de Ciutat 2012-2015, el consistori municipal vol promoure la innovació del sector empresarial i comercial per millorar l'economia local i generar ocupació. A fi de contribuir a reactivar l'activitat econòmica en l'actual situació de pèrdua de llocs de treball, l'Ajuntament vol aconseguir que es generin noves iniciatives empresarials i acompanyar les persones emprenedores per tal que facin realitat el seu projecte.

El Programa Genera de la Fundació Pinnae promou i facilita la integració social de persones amb risc d'exclusió mitjançant la seva incorporació al món laboral, i fomenta el desenvolupament de l'esperit emprenedor orientant-lo cap a l'autoocupació. El programa s'implementa creant una xarxa, tant amb les entitats del tercer sector com amb les entitats vinculades a la promoció de l'autoocupació, pel foment de la inserció sociolaboral a través de l'autoocupació, i de l'emprenedoria. La xarxa es completa amb la participació d'empreses privades que porten a terme diverses activitats pel programa (capacitació, acompanyament...) acollint-se a la seva pròpia Responsabilitat Social Corporativa (RSC).El Programa basa la seva estratègia en el desenvolupament d'eines de suport com la formació i la capacitació, el voluntariat, l'acompanyament i les microfinances.

El Programa basa la seva estratègia en el desenvolupament d'eines de suport com la formació i la capacitació, el voluntariat, l'acompanyament i les microfinances.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix