L’Ajuntament de Molins obre els pressupostos a la ciutadania

Els responsables polítics municipals recorreran els diferents barris durant el mes de gener. 

Els màxims responsables polítics municipals visitaran durant aquest mes de gener tots els barris de Molins de Rei per donar detalls de com s’han confeccionat els pressupostos i de quines actuacions es faran concretament a cada zona de la vila durant l’any 2015. La primera de les xerrades va tenir lloc aquest dijous a la sala La Gòtica i va aplegar a una cinquantena de persones.

Concretament seran una desena de presentacions que es realitzaran prioritàriament en diferents locals socials dels barris de la vila, inclosos els barris de muntanya. L’objectiu d’aquestes xerrades és el mateix que el de l’Audiència Pública: rendir comptes davant la ciutadania de la gestió dels recursos públics i detallar les actuacions que es faran a cadascun dels barris.

Durant la seva intervenció, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va voler analitzar la política d’inversions del govern en aquests darrers anys subratllant que “en aquests quatre anys hem disposat de la meitat de diners per invertir que en els quatre anys anteriors, i malgrat tot hem transformat l’espai públic de manera indiscutible, amb actuacions escampades per tots els barris”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha recordat que “el canvi en la manera de gestionar els recursos públics ha estat radical, i això ens ha permès resoldre necessitats llargament reclamades i, al mateix temps, plantejar noves inversions de llarg recorregut, com El Molí i Les Guardioles.”


Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix