Suport a la petita i mitjana empresa de Sant Vicenç dels Horts

L’Ajuntament de Sant Vicenç i la Unió d’Empresaris van signar un conveni, organitzat a l’edifici del Molí dels Frares, que va comptar amb la participació de més de setanta empreses locals.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió d’Empresaris del municipi han signat un conveni per donar suport a la tasca de la petita i mitjana empresa (PIME). L’acte va tenir lloc a l’edifici municipal del Molí dels Frares i va comptar amb la participació de més de 70 empreses vicentines. L’acte ha comptat també amb la presència dels regidors Jordi Soto, Jaume Casanovas i Jordi Gil, en representació de l’equip de govern local. També van estar presents representants de la Unió d’Empresaris de Sant Boi de Llobregat.

El conveni també especifica que ambdues parts treballaran per promocionar els polígons i espais empresarials de Sant Vicenç dels Horts i que es facilitarà el treball en xarxa entre les empreses municipals, entre altres objectius. A més s’ha realitzat una dinàmica de Networking entre totes les empreses, comerços i autònoms per donar-se a conèixer entre ells i facilitar futurs contactes. La idea és programar trobades periòdicament perquè els associats tractin diferents temes i comparteixin les inquietuds dels diferents sectors. També s’ha recordat que continua obert el període de sol·licituds d’ajudes per aquelles empreses que contractin durant 2014 persones aturades de Sant Vicenç dels Horts. El consistori destina aquest any 138.000 euros per fomentar que les empreses puguin contractar.

El regidor d’Ocupació i Empresa, Paco Rodríguez, va destacar “la suma d’esforços de l’Ajuntament i les empreses com el camí que ens ajudarà a dialogar, a escoltar-nos, per detectar les necessitats de les PIMES i que així derivi en molts projectes econòmics i empresarials al nostre municipi”. Per la seva banda, el president de la Unió d’Empresaris, Miquel Camps, va animar a tots els assistents a “canalitzar les seves inquietuds a travès de l’associació perquè si expliquem quines són les mancances que tenim, l’Ajuntament farà el possible per ajudar-nos” i va afegir que amb el conveni signat “l’Ajuntament es compromet a col·laborar en el finançament de part de les despeses generades per la Unió d’Empresaris mitjançant l’atorgament d’una subvenció.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix