PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet organitza una jornada sobre les oportunitats de negoci al Marroc

Se celebrarà demà al Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.

El Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels -foto- acollirà demà 23 de setembre una jornada organitzada per PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet amb l’objectiu d’analitzar les oportunitats comercials presents i futures per a les pimes catalanes que volen obrir mercat al Marroc. Aquesta trobada està adreçada a empresaris i empresàries que vulguin conèixer quines oportunitats reals podrien tenir al mercat marroquí, tot analitzant l’entorn dels negocis que es fan al país i altres qüestions més pràctiques, com poden ser els afers legals o el sistema bancari.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, i Santiago Barona, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels. També hi participaran Houda Benghazi, consellera econòmica de l’Ambaixada del Regne de Marroc a Madrid; Jonathan Jorba, cap de l’Oficina de Cooperació de la Diputació de Barcelona; i Jordi Torrents, relationship director per Àfrica i Middle East de Banc Sabadell. També comptarem amb les experiències professionals de Xavier Hernando, CEO advisor i director comercial de Brugués; Jaume Estruch, product manager d’Ames; i Jordi Planas, country manager de PIMEC al Marroc. Míriam Sabaté, directora del departament Internacional de PIMEC, serà l’encarregada de moderar la jornada.

Aquesta jornada té una especial rellevància en un moment en què les economies catalana i marroquina estan creant fortes sinergies positives; mentre l’economia catalana fa un esforç per guanyar competitivitat, l’economia marroquina, en plena estabilitat, demanda cada vegada més productes catalans. A més, les negociacions marroquines per augmentar la seva integració econòmica amb la Unió Europea poden suposar un gran pas endavant per simplificar els procediments duaners i alleugerar barreres comercials.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
507

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix