PIMEC Baix Llobregat-L'Hospitalet ajuda a les empreses a la recerca de finançament

Diversos empresaris han parlat sobre la seva experiència diversificant els canals per aconseguir diners en una jornada organitzada per la patronal.

Sant Feliu de Llobregat ha acollit una jornada, organitzada per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, sobre finançament davant les dificultats creditícies que estan afectant el teixit empresarial, frenant-lo a l’hora de poder assolir els seus objectius o emprendre noves estratègies empresarials.

Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, ha inaugurat la jornada deixant palès que “moltes empreses segueixen finançant les seves inversions i necessitats de circular amb un únic proveïdor financer, generalment la banca, i aquest fet, a causa de la situació en la qual ens trobem, limita el creixement i expansió d’aquelles empreses que tenen capacitat i potencial”. D’altra banda, Jordi San José Buenaventura, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, ha ressaltat algunes de les accions impulsades a la ciutat per tal d'incentivar la creació d'ocupació i reactivar l'activitat econòmica del territori. En aquest sentit ha destacat la importància “d’atorgar subvencions a les empreses que contractin persones aturades i de subvencionar les persones que posin en marxa una activitat empresarial com autònomes”. És per això que durant la jornada diversos experts han presentat alternatives de finançament empresarial amb l’ajuda d’empresaris que han parlat de les seves experiències diversificant els canals: Mercat Financiapyme, Mercat Alternatiu Borsari (MAB), Crowdlending i Kantox.

La jornada s’ha celebrat a la delegació de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet davant de més de noranta empresaris del territori, els quals han considerat que el conjunt d’eines presentades els poden ser d’utilitat per fer créixer les seves empreses i assegurar la seva solidesa empresarial.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
678

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix