Sant Just reuneix els professionals del sector turístic del Baix Llobregat

L’objectiu de la vuitena edició de la Trobada va ser consolidar i cohesionar l’oferta turística actual.

Els professionals del sector del turisme del Baix Llobregat es van donar cita a les instal·lacions de l’hotel City Park Sant Just, en una nova edició de la trobada empresarial organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Els empresaris i empresàries del sector turístic comarcal van reunir-se per celebrar la jornada anual de formació i networking amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual. En la trobada d’aquest any el Consorci ha volgut centrar la temàtica en els “Reptes i principis per a la Negociació. Gestionar la tensió, competir o saber col·laborar”, i en com els projectes que s’estan desenvolupant de la comarca ajudaran a millorar la competitivitat del Baix Llobregat com a destinació turística.

Novetat tecnològiques

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va aprofitar l'acte per avançar el llançament d'algunes novetats tecnològiques recentment desenvolupades i que farà accessibles al pùblic en general proximament, entre els quals hi ha l'aplicació vinculada a realitat augmentada aplicada a les propostes turístiques de la comarca, una aplicació web app que permetra a l'usuari recorre la comarca i els diferents destins turístics, així com trobar allotjaments i restaurants del Baix Llobregat.

El ponent Kandarp Mehta, professor a la prestigiosa escola de negoci IESE des del 2009 i especialista en creativitat, negociació e innovació, va presentar a continuació la seva ponència “Reptes i principis de la negociació”. Negociar és una habilitat imprescindible per a directius, responsables comercials i emprenedors de qualsevol empresa turística. Així, sota una base teòrica i exercicis pràctics entre els assistents, es van analitzar els diferents models de negociació i els seus resultats. Per finalitzar, i continuar amb la generació de sinergia entre els empresaris, vam fer una sessió de networking interactiu i molt dinàmic entre els assistents.

L’acte d’inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà i Maria Miranda, Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix