Vídeo-currículums gratuïts per a gavanencs desocupats

Gavà Televisió aporta els seus mitjans tècnics i s’encarrega de l’edició de les diferents peces i també del grafisme que les unifica, han informat fonts municipals.

Totes les peces queden publicades al canal No t’aturis (www.gavatv.cat/no-taturis) i a la disposició de les persones interessades perquè en facin la difusió que considerin oportuna en la seva recerca de feina, han completat les citades fonts.

Per tal de realitzar aquests vídeo-currículums, Gavà Televisió compta amb l’estreta col·laboració del (CSE). Aquest servei ha gestionat les primeres peticions dels gavanencs i gavanenques interessats en gravar el vídeo-currículum, i al qual s’han d’adreçar aquelles persones que el vulguin fer servir en el futur.

Fins ara, el canal divulga els vídeo-currículums de sis ciutadans, però l’oferta s’anirà ampliant en les properes setmanes, sempre amb la coordinació del Centre de Suport a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà, que gestiona les peticions dels ciutadans. Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix