Segon dia consecutiu sense taxis a l’aeroport d’El Prat

D’aquesta manera, els taxistes en protesta, uns 300 -aproximadament-que de manera improvisada van iniciar una marxa lenta i una concentració a la parrilla de taxis, no recullen cap usuari de l’aeroport a les instal·lacions.

Els usuaris han hagut d'optar per sistemes de transport alternatius com la Renfe o l'Aerobús, que ha anat més ple de l'habitual.

No hi ha problema, en canvi, per arribar en taxi a l’aeroport d’El Prat.

No fa ni una setmana que va entrar en funcionament el sistema de torns dels taxistes metropolitans, temps necessari per tal que els professionals hagin mostrat la seva oposició i el seu malestar.

Els taxistes, autònoms en la seva a majoria, denuncien que els tracten com a assalariats i afegeixen que el nou sistema redueix la recaptació en un moment de crisi.

Els taxistes autònoms es queixen dels set torns que ha establert l'Institut Metropolità del Taxi per disminuir la quantitat de vehicles que hi ha en circulació, amb la intenció de repartir els clients.

Aquest dilluns uns 300 taxistes han fet una assemblea improvisada a la tarda a la zona de descans de la terminal T1 per decidir noves mesures de pressió.

Assemblea 

Volen acabar de manera unilateral amb el sistema de torns eliminant els distintius dels cotxes o tallar el trànsit de les principals vies d'accés a l'aeroport. Però els taxistes no han aconseguit arribar a cap acord.

Després de la reunió, un grup s'ha dirigit a peu a la zona d'arribades de la T1 i ha impedit a alguns companys que poguessin agafar passatge.

Els taxistes han anunciat que mantindran la protesta fins que no s’arribi a un acord amb el gestor metropolità.

Aquesta setmana està prevista una reunió entre els taxistes i la gerència de l’Institut Metropolità del Taxi.

Redacció | Foto: Héctor Marín (arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix