Comença la producció dels nous Seat ibiza i Arona a Martorell

Dos models fonamentals en la gamma de la marca, dissenyats, desenvolupats i produïts íntegrament a Barcelona, arribaran al mercat amb un renovat disseny interior i exterior

La firma automobilística Seat ha començat aquesta setmana a fabricar els nous models Ibiza i Arona a la planta de Martorell. L'Ibiza i l'Arona, dos models fonamentals en la gamma de la marca espanyola, dissenyats, desenvolupats i produïts íntegrament a Barcelona, arribaran al mercat amb un renovat disseny interior i exterior.

El Seat Ibiza, presentat el 1984, és un dels vehicles més reeixits de la marca, amb gairebé sis milions d'unitats venudes, i el tot camí urbà Arona va arribar al mercat el 2017 i des de llavors s'han venut al voltant de 400.000 unitats.

“El Seat Ibiza és una icona de la indústria de l'automòbil i un dels pilars clau de la marca, mentre que l'Arona va ser el segon model de Seat més produït l'any passat”, destaca en un comunicat Herbert Steiner, vicepresident de Producció i Logística de la companyia.“Tots dos són fonamentals per a la fàbrica de Martorell, ja que representen la meitat de la producció de la planta. L'actualització que acaben de rebre ajudarà a l'Ibiza i l'Arona a mantenir la seva rellevància dins de la marca”, remarca el directiu. El disseny exterior de l'ibiza s'ha renovat amb fars LED i l'emblema amb la denominació del model en tipografia manuscrita.

4d40457b 94bd 4f7b b8ec 377351cb5c39 16 9 aspect ratio default 0

Per la seva banda, l'Arona inclou en la gamma el nou acabat X-Perience. En la part davantera destaquen els fars antiboira, redissenyats i situats en una nova posició -disponibles com a opció-, que augmenten l'aparença de tot camí.

A l'interior, assegura Seat, els dos models han experimentat una revolució, doncs aporten majors nivells de funcionalitat i qualitat gràcies a l'adopció de materials inèdits i més elegants i a l'augment de la connectivitat.

També millora l'ergonomia i presenten un nou volant multifunció tapissat en cuir Nappa. A tot això se sumen les noves sortides d'aire, pintades de sèrie i il·luminades en els acabats alts, i l'ús de la tecnologia d'il·luminació ambiental.

L'oferta mecànica està formada per motors de gasolina i gas natural comprimit, amb potències d'entre 80 CV i 150 CV en l'Ibiza, i entre 90 CV i 150 CV en l'Arona, associats a una transmissió manual o automàtica DSG de doble embragatge.

Redacció / Fotos: Seat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix