Es multiplica l’atenció de consultes i demandes d'empreses del Baix

La crisi de la COVID-19, amb tots els canvis legislatius, ha provocat en les empreses del territori moltes incerteses

L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) no ha cessat d'assessorar i ajudar les empreses en les seves necessitats i urgències per fer front a la crisi de la COVID-19. Només a la darrera setmana, l'entitat ha atès prop de 700 trucades i consultes d'associats del territori. La patronal està coordinant constantment les demandes i ofertes, contactes i xarxa de proveïdors d'Equips de Protecció Individual (EPI's) i sistemes de prevenció i seguretat per donar una resposta ràpida a les necessitats de totes les empreses. D'altra banda, el Departament Jurídic i Laboral d'AEBALL/UPMBALL continua assessorant als associats sobre els instruments jurídics que es poden utilitzar per fer front a aquesta situació de crisi, a més d'informar sobre nous decrets i mesures, ERTO’s i altres temes laborals. 

EWMbO1VU0AAYugz

En referència a la Borsa de Treball, es segueix oferint atenció i orientació, i es continuen realitzant tràmits i gestions relacionades amb noves contractacions en marxa, subvencions del programa 30 Plus i les incidències provocades per la COVID-19, a més de la publicació de noves ofertes. Tanmateix s'està donant a conèixer les Borses de Treball específiques obertes pel SOC per a professionals necessaris davant l’emergència de la COVID-19, concretament personal sanitari i personal agrari.

EWNNyApXYAAC 3V

L'entitat continua comunicant totes les informacions d'interès per les empreses del territori. Per aquest motiu s'ha creat un nou canal d’informació a Telegram. A aquesta i a la resta de les xarxes socials de l’entitat està proporcionant tota la informació més important i accés a eines relacionades amb la crisi del Coronavirus, informació d'empreses que ofereixen els seus serveis, la seva tecnologia o EPI's per fer front a la situació actual i totes les accions que està portant a terme la patronal en defensa de les empreses i els seus interessos.

De la mateixa manera, AEBALL està utilitzant tots els seus canals d'informació per donar visibilitat a les accions i al treball de les empreses en aquests difícils moments. La nova web amb tota la informació i eines sobre la situació provocada pel coronavirus continua oferint tots els recursos necessaris per a les empreses del territori i s'actualitza diàriament. La pàgina web compta ja amb més de 150 entrades i recursos.

Redacció / Fotos: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix