Miquel Costa, nou president de PIMEC Joves Baix Llobregat-L’Hospitalet

Pren el relleu de Sergi Fuster, que deixa el càrrec en haver superat el límit d'edat.

Miquel Costa, gerent i accionista majoritari d'Esteban Costa SL, ha estat designat nou president de PIMEC Joves Baix Llobregat-L'Hospitalet després que el Comitè Executiu de la patronal hagi aprovat el seu nomenament. Costa pren el relleu de Sergi Fuster, que deixa el càrrec en haver superat el límit d'edat de PIMEC Joves i, per tant, passa a formar part de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Llobregat-L'Hospitalet.

El nou president de PIMEC Joves al territori del Baix Llobregat i l'Hospitalet posa el focus a augmentar la presència de PIMEC al Baix Llobregat Nord, "sectoritzar" els actes organitzats per la Comissió amb l'objectiu de generar valor per als assistents, a més de fer créixer la qualitat del Networking i les oportunitats de negocis futurs”. Per últim, Miquel Costa també té el propòsit d'aconseguir un increment en l'afluència de joves emprenedors als actes organitzats per PIMEC al territori.

Currículum

Miquel Costa, martorellenc de 34 anys, és llicenciat en enginyeria tècnica industrial, especialitzat en mecànica i disseny de màquines per la Universitat Politècnica de Catalunya. A més, el seu projecte final de carrera va ser aprovat per la Norwegian University of Science and Technology. Posteriorment va cursar el Màster en Business Administration a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
138

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix