Alfred García inicia de gira de ‘1016 tour’ a Catalunya

El públic va aclamar el cantant pratenc des del primer tema al Festival Strenes

Alfred García va presentar ahir el seu primer disc '1016' a Girona aquest, dins del primer cap de setmana del Festival Strenes, informa l’ACN. Es tracta del primer concert de la gira del pratenc a Catalunya, tot i que des de finals de febrer que ja ha trepitjat diversos escenaris de l'estat espanyol.

A Girona, García va estar acompanyat per set músics, amb qui ha tocat tota la vida i va arrencar amb un resum de tot el que ha viscut en l'últim any i mig. Un espectacle de llums va acompanyar l'entrada del baixllobregatí a l'escenari per iniciar la seva actuació amb '1016', el tema que també posa nom al seu disc. El públic, majoritàriament noies adolescents i joves, no va trigar gaire a posar-se dempeus i seguir totes les lletres de l'artista.

El català va buscar el contacte amb el públic des del primer moment i va recórrer de punta a punta l'escenari buscant la complicitat de cada espectador. Alfred García va combinar diversos tipus de guitarres amb el piano. A més, el pratenc va arranjar alguns dels temes especialment per a la seva gira. Uns retocs musicals que tan sols els seguidors més absoluts han pogut detectar.

 xC5O8 q

Un dels moments més esperats, però, va ser quan el d'El Prat del Llobregat va cantar 'Et Vull Veure', una cançó en català que va compondre mentre estava a l'acadèmia del programa de televisió i que va enregistrar conjuntament amb Amaia Romero. A més, el català també va repassar alguns dels seus 'hits' del seu pas per 'OT' i algunes cançons que han estat especials en diferents moments de la seva vida.

Propera cita

El proper concert d'Alfred García serà el dijous 11 d'abril a la Sala Barts de Barcelona. El cantautor ja ha avançat que hi participaran diversos artistes. Es preveu en els concerts d'altres ciutats també pugin a l'escenari algunes cares conegudes en el món musical.

DMVyMHSL

En el disc, García combina el castellà amb l'anglès i el català. A més, també hi ha diverses col·laboracions com ara la de Santi Balmes (el cantant de Love of Lesbian), Pavvla o Carlos Sadness. El treball es titula '1016' en referència al número de càsting que li van donar per entrar al programa 'Operación Triunfo'. El primer àlbum d'Alfred García va sortir a la llum el desembre de 2018 i la seva gira va arrencar aquest febrer a la ciutat de Madrid. Des d'aleshores ja ha passat per Andalusia, València i Cantàbria. Principio del formulario

Redacció / Fotos: Festival Strenes-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix