Ciutadans-Gavà presenta una candidatura “guanyadora”

Miguel Ángel Ibáñez torna a ser el candidat a l’alcaldia per a la formació taronja

Ciutadans-Gavà ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019. Com a novetat, aquesta incorpora a dos gavanencs independents de pes en el municipi: Sergio Engli, regidor des de 2003 fins a 2015 a l'Ajuntament de Gavà pel Partit Popular. Membre del Consell d'Administració de diverses empreses Municipals (PRESEC, Gavanenca d'Obris, GTI). President de Casa València de Gavà des de 2011. A més de Jaume Tutusaus, cap de servei de secretària a l'Ajuntament de Gavà, des de 1984. Exadjunt a la secretària general, desenvolupant funcions de vicesecretari a l'Ajuntament. Secretari de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona. Des de 2011, Secretari General habilitat de l'Ajuntament de Gavà, adjunt a la secretària general.

 X1YP e6iYy0 TYNCthiCBgI AAAAAAAAATs ZiZArYy5SlI s1600 Foto2BMiguel2B25C32581ngel2B101029 1

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia, Miguel Ángel Ibáñez, ha descrit la candidatura com "una candidatura guanyadora, pensada per a aportar el canvi que Gavà necessita i governar des del primer dia amb responsabilitat i eficiència". El candidat de Cs Gavà número 6, Sergio Engli ha explicat: "vaig tenir l'ocasió de conèixer els budells de l'ajuntament de Gavà i aquí vaig poder descobrir que Gavà necessita un canvi urgent". Engli ha descrit com Gavà ha anat "perdent la il·lusió, el seu esperit de lluita i de creixement". Engli ha declarat que s'ha sumat a l'equip de Ciutadans per “aconseguir que Gavà deixi de ser un monopoli i sigui un barri més del cinturó metropolità amb autèntics projectes de futur.”

A continuació, el candidat número 21, Jaume Tutusaus ha explicat també per què motiu ha decidit mostrar el seu suport a Miguel Ángel Ibáñez tancant la llista de Ciutadans a Gavà: "Miguel Ángel Ibáñez és un candidat diferent de la resta perquè és algú seriós i exigent. Té una bona experiència professional i com a emprenedor que ho portaran a ser un bon gestor per a tirar endavant l'Ajuntament. Em recorda als defensors liberals dels principis i té sens dubte la capacitat de transformar la ciutat."

En la candidatura de Ciutadans Gavà, destaquen també altres noves incorporacions de militants i simpatitzants com Nabila Tazoni, en cinquena posició; Gerardo Montalvo, en quarta posició o Sonia Orcero, en setena posició. En el segon i tercer lloc repeteixen Francisco Gavilán i Gloria Lasheras.

Ibáñez ha criticat "la desídia, la burocràcia de la vella política i la falta de projecte del govern socialista" i, en contraposició, ha posat èmfasi en els quatre eixos estratègics prioritaris per a Ciutadans a Gavà, "l'augment dels recursos dedicats a seguretat; un millor manteniment de la via pública; una planificació més eficaç de la mobilitat i un treball de fons important en promoció econòmica i social per a recuperar la il·lusió de viure i treballar a Gavà."

Redacció / Fotos: Ciutadans-Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix