Guanyem Sant Boi presenta la seva llista electoral

Laura Fernández Vega i Xavier Pedrós obren i tanquen respectivament la llista de Guanyem Sant Boi per a les properes eleccions municipals

Guanyem Sant Boi ha fet pública la llista amb que es presenta a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La llista està encapçalada per Laura Fernández Vega (1991) i Juan Antonio Geraldes (1988). Ambdós són reconeguts per la seva trajectòria en l’activisme social i veïnal de Sant Boi de Llobregat. La llista la tanca Xavier Pedrós (1955), president de la Fundació Marianao i activista amb una dilatada experiència en el tercer sector.

Juanan

La llista, completament paritària, la conformen 14 dones i 14 homes de tots els barris del municipi baixllobregatí i de totes les edats, conjugant així diverses experiències i trajectòries personals, professionals i polítiques que enriqueixen la llista electoral de Sant Boi.

Pedrós

Des de la candidatura municipalista (conformada per la CUP, Gent de Sant Boi, Comuns de Sant Boi, Som Alternativa i Moviment d'Esquerres (MES) i desenes de veïnes i veïns de Sant Boi a nivell individual) s’afirma que les persones que participen d'aquesta llista doten del rigor i experiència necessàries per plantejar l'única alternativa viable des de l'esquerra sobiranista a 40 anys de govern de PSC i ICV.

Redacció / Fotos: Guanyem Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix