Mariano Gomà aposta pel popular Manu Reyes

L'expresident de Societat Civil Catalana i actual president de Fòrum Espanya formarà part com a independent de la seva candidatura a l'alcaldia de Castelldefels

Mariano Gomà, veí de Castelldefels i expresident de Societat Civil Catalana i actual president de Fòrum Espanya, tancarà la llista electoral del Partit Popular a Castelldefels amb el número 25. Tant Manu Reyes com Mariano Gomà volen que a Castelldefels es produeixi un canvi en el govern i després de quatre anys en què la ciutat ha perdut qualitat de vida, l'única alternativa és que Manu Reyes torni a ser l'alcalde de tots els veïns, segons els populars.

D12V3erWkAAGa1f

La llista electoral del Partit Popular per a Castelldefels comptarà amb set independents que formen part de la societat civil de Castelldefels i que creuen que el projecte de Manu Reyes. Segons Manu Reyes: “Comptar amb Mariano Gomà és un orgull i crec que representa molt bé els valors que volem per a Castelldefels.”

Manu Reyes està preparat per a recuperar el govern, que malgrat guanyar àmpliament les eleccions de 2015, va perdre l'alcaldia després d'un pacte entre (PSC, Movem, ERC, CIU i Podemos). Manu Reyes considera que: “No podem perdre aquesta oportunitat i hem de votar amb sentit comú si volem que a Castelldefels es produeixi un canvi en el govern, votar a qualsevol altra formació és regalar 4 anys més l'alcaldia als quals ara governen.”

yo con manu 2 febrero 800x445

Per part seva, Mariano Gomà considera que Castelldefels “és una ciutat oberta i cosmopolita en la qual tots caben, però en la qual fa falta un canvi de rumb si volem recuperar aquesta ciutat plena de vida i en la qual l'opinió dels veïns sigui escoltada.”

Presentació
El pròxim 5 de maig en el C.C. Frederic Mompou tindrà lloc la presentació de la candidatura i serà el punt d'inici de la campanya més important per a Castelldefels i en la qual es decidirà quina ciutat volem per als quatre pròxims anys.

Redacció / Fotos: PP-Castelldefels-El Catalán

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix