Sí a l'Hospital de Viladecans

La comissió de salut del Parlament ha aprovat amb els vots a favor de tots els partits de la cambra excepte la CUP, que s’ha abstingut, tres propostes que confirmen la voluntat d’ampliar l’Hospital de Viladecans i de modernitzar-ne les instal·lacions. L’acord assolit al Parlament ha estat negociat per les diputades d’ERC Anna Simó i Alba Vergés amb els grups de CiU i PSC, sobre la base de la moció que va aprovar el Consell Comarcal del Baix Llobregat per unanimitat, també a proposta d'ERC.

L’acord assolit reforça la Llei de Pressupostos per al 2014, que ja inclou, a proposta d’ERC, que el Govern de la Generalitat ha de redactar el Pla funcional de l’Hospital de Viladecans abans de l’estiu del 2014 i adaptar el projecte executiu que es va elaborar l’any 2008.

Com ja vam fer en el Consell Comarcal del Baix Llobregat hem impulsat i promogut un acord, que va ser unànim a la comarca, en defensa de l’Hospital de Viladecans. Reforçar els serveis públics i evitar que el sector privat assumeixi aquesta responsabilitat és imprescindible per consolidar l’accés universal a la sanitat, un dels pilars de l’estat del benestar, però sobretot, imprescindible per assolir la justícia social i la igualtat, valors republicans que continuem reivindicant. Si el pressupost de la Generalitat no estigués subjecte al govern espanyol, tindríem suficients recursos per invertir en els serveis públics.


Jordi Albert i Caballero
President ERC  - Baix Llobregat i L'Hospitalet
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix