El tercer CAP de Viladecans ja ha estat adjudicat

Des que el 2010 el nostre país va emprendre un rumb seriós, els partits de l’oposició s’han entestat en promoure una consciència que es retalla en salut; que es disminueixen serveis públics, sobre tot per les persones més vulnerables i que tot això, es practica per principis ideològics. 
S’han organitzat actes i mobilitzacions per generar un clima d’hostilitat contra el govern de la Generalitat de Catalunya. No obstant, la realitat és molt tossuda i sortosament, es resisteix a les manipulacions intencionades que no se sustenten en dades objectives. 
Tal com s’ha indicat a la sessió parlamentària de preguntes al govern, el tercer Cap de Viladecans ja ha estat licitat i adjudicat i, per tant, malgrat les dificultats pressupostàries del moment actual, es preveu que les obres s’iniciïn en breu. 
El tercer cap inclourà a més de les activitats ordinàries, les de salut mental, reproductiva i, possiblement, també la pediàtrica. 
Tant de bo, que tots: els uns i els altres, sapiguem fer un bon ús dels instruments que es tenen des del govern, com dels que poden utilitzar-se des de l’oposició. 

Josep Maria Llop i Rigol 
President Comarcal de CDC al Baix Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix