#9N2014 #SiSi

ERCopinion
El dia 9 de novembre de 2014 volem votar i votarem. No és la pregunta que desitjàvem, però per primer cop en la història els ciutadans de Catalunya serem convocats a votar sobre la independència. Una doble pregunta que concilia la voluntat d’incloure tots els partidaris del dret a decidir i la claredat.

L'acord històric entre les forces partidàries del dret a decidir atorga una majoria parlamentària amplíssima en favor de preguntar a la ciutadania sobre la independència.

Els partits ens hem posat d’acord amb un fórmula de pregunta que no deixa cap dubte a la seva interpretació: la independència es guanya si tant a la primera, com en la segona pregunta, el Sí guanya al No. La victòria serà incontestable si més del 50% dels votants opten per l’Estat independent. La victòria és a les nostres mans, només cal que ens mobilitzem en aquest moment històric com sempre hem volgut fer.
La revolució democràtica acaba de començar. Sabem que votar és la via, i ningú ens apartarà dels camins de la democràcia. La voluntat del poble s’haurà de manifestar a les urnes, i cap marc legal podrà impedir-ho, perquè seria antidemocràtic. El 14D ho celebrarem tots junts al Fòrum.



Jordi Albert i Caballero

President de la Federació Comarcal ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix