Atenció a la dependència?

Aquest octubre, el Govern de CiU recolzat per ERC ha celebrat el Dia de la Gent Gran anunciant que suspèn sine die la realització de nous Plans Individuals d’Atenció a les persones dependents de prestació econòmica vinculada al servei de places residencials. Es tracta d’una aturada de la llei de la dependència, que ja va començar el mes d’agost, que ens anuncien sense dir si es redreçarà o es reprendrà més endavant i que empetiteix encara més l’Estat del Benestar per a les persones de més edat.
A més de la denúncia que el Govern del PP està desmantellant la llei tot paralitzant l’aplicació, fent retallades econòmiques i rebaixant la intensitat de la protecció, cal també denunciar la inacció per part del Govern de CiU. El Govern Mas ha justificat aquestes retallades amb el mantra “Madridensroba” per a continuació, i de forma discrecional, tancar pràcticament l’accés a les residències. Darrera d’aquesta decisió trobem el desinterès i la manca de voluntat política de la Generalitat per les polítiques socials. Per això he demanat la compareixença de Neus Munté perquè doni explicacions i ens digui què passarà amb la Gent Gran a Catalunya. Les prestacions de Dependència concerneixen a moltes famílies i les seves retallades suposen un pas enrere cap a la igualtat i una fiblada més a un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat.


Eva Granados Galiano Diputada del PSC
















 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix