Tot per Sant Vicenç

Maite Aymerich

Portaveu Municipal de Junts per Sant Vicenç

Tanquem l’any conscients de l’esforç que han de fer tots els vicentins i les vicentines per tirar endavant, i per aquest motiu celebrem que el Govern municipal hagi escoltat alguna de les propostes de Junts x Sant Vicenç per remuntar la crisi. És el cas de la campanya 70+30 a l’app Moneder SVH, que, encara que tard i amb poca dotació econòmica, ha començat a circular durant la campanya de Nadal 2021 i segur que anima a fer consum local. Això és bo.

Seguim treballant per millorar la vida al nostre municipi, per construir a partir del bé comú i per atendre primer les situacions més vulnerables. Per això insistim tant que cal millorar la gestió de les targetes de Serveis Social, que han de donar resposta real a les necessitats d’alimentació. Per això, també, fem propostes als nous pressupostos per augmentar les partides socials i qüestionem les càrregues impositives injustificades que afecten directament la butxaca de la ciutadania. En temps de crisi pandèmica, l’Administració local ha de ser valenta i pensar en la gent amb mesures socials i de reactivació econòmica potents. L’Ajuntament no pot estalviar quan hi ha necessitat.

A Sant Vicenç dels Horts podem mirar el futur amb esperança: hi haurà noves oportunitats, i nosaltres treballem incansablement per aquest bon futur per a tothom. Sabeu que el que diem ho fem i que jo mateixa he decidit concentrar les meves energies en el compromís que tinc amb el meu poble i la seva gent per fer-ho possible.

Des de Junts x Sant Vicenç, desitgem que a totes les cases vicentines pugueu celebrar les Festes en companyia de les persones que estimeu, que tingueu present el record de les que ja no hi són i que un somriure ample us ompli el cor.

Bon Nadal i feliç any nou!

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix