El web municipal d’Olesa obté el segell inforparticip@ 2013

En un període d’uns dos anys la plataforma digital ha passat d’una puntuació del 39 al 92,68%.
Els webs municipals baixllobregatines continuen obtenint el segell inforparticip@ 2013 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. En aquest cas, el web municipal d’Olesa de Montserrat ha estat guardonada, ja que ha assolit una puntuació del 92,68 %. De fet, el web de l’Ajuntament ha passat del 39 al 92,68 % en un període d’aproximadament dos anys. En el primer estudi efectuat, el Laboratori de la Comunicació Local puntuava la qualitat i transparència del web en un 39 %. L’abril de 2013, el web d’Olesa pujava fins al 59 % i se situava en el primer lloc dels webs del Baix Llobregat Nord i en el sisè del conjunt del Baix Llobregat. Des d’aleshores, es treballa en la millora constant del web, un fet que ha permès obtenir el Segell Infoparticip@ 2013.

L'anàlisi ha tingut en compte qüestions com ara la informació sobre els càrrecs electes –tant pel que fa al perfil personal com a les remuneracions econòmiques que perceben–, l’organigrama funcional de l’Ajuntament, l'obra de govern i la tasca de l'oposició, o la creació d’adreces de correu públiques per als membres de la corporació que permeten a la ciutadania mantenir-hi un contacte directe.

Cal destacar que l’Ajuntament ja està treballant en una nova pàgina web de l'Ajuntament, la qual tindrà especialment en compte l'aspecte de la transparència.

L’entrega del guardó a la qualitat i transparència tindrà lloc el pròxim dia 18 de març en el decurs d’un acte que se celebrarà al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix