Un ministre de Panamà es fixa en l’oficina electrònica de Sant Boi

Una delegació centreamericana aprofita la seva participació al MWC per visitar el Baix Llobregat

Aprofitant la seva participació al Mobile World Congress, les autoritats panamenyes s’han trobat amb l'alcalde, Jaume Bosch, i el tinent d'alcalde de Governança i Ciutadania, José A. Carcelén.

Accés gratuit

L'Ajuntament ofereix el servei Administratel des del mes de juny de 2010 gràcies a un conveni amb la Fundació Europea per a la Societat de la Informació i l'Administració Electrònica.

En aquestes oficines electròniques es poden fer de forma gratuïta els tràmits administratius disponibles al web municipal, consultar l'actualitat de la ciutat i accedir als web d'altres administracions.

Cinc terminals

Sant Boi disposa de 5 terminals situades a l'Ajuntament, Coressa, Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, Can Massallera i l'Olivera. L'any 2011 van haver 17.934 consultes. L'any passat es va arribar a les 39.907 consultes.

La delegació estava encapçalada per Eduardo Jaén, administrador general de la Autoridad Nacional para la Innovación Gubernamental de Panamá (equivalent al càrrec de ministre), que anava acompanyat per Pablo Ruidiaz, director de Red Nacional Internet e Inclusión Digital, i Carlos Sanz, director de relacions institucionals de la Fundación Europea para la Sociedad de la Información y la Administració Electrónica.

Redacció | Foto: Ajuntament de Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix