UPMBALL, nomenada entitat col·laboradora del Programa Activa Indústria 4.0

La patronal, en col·laboració amb Metyis, ofereix a les indústries cinquanta hores d'assessorament especialitzat subvencionat en transformació digital, a més de tallers demostratius, per valor de 7.400 euros

La Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet de Llobregat i el Baix Llobregat (UPMBALL), en col·laboració amb Metyis, és entitat col·laboradora del Programa Activa Indústria 4.0 de l'Escola d'Organització Industrial (EOI) que ofereix assessorament especialitzat en transformació digital a pimes industrials de tot el territori estatal, per la qual cosa podran acollir-se filials i delegacions de fora de Catalunya. Activa Indústria 4.0 és finançat per la Unió Europea Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació i Resiliència del Govern d'Espanya a través de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), cosa que significa que és sense cost per a la Pime i és 100% subvencionat.

0000banner eoi ok

Aquest programa, amb places limitades, permet a les empreses disposar d'un diagnòstic i anàlisi exhaustiva de la seva situació digital actual i comparativa amb altres empreses. També ofereix a les Pimes un Pla de Transformació digital que identifiqui els habilitadors digitals necessaris en aquest procés de transformació i estableixi el full de ruta per a la seva implantació, amb quantificació i priorització d'oportunitats de digitalització personalitzades per a ser desenvolupades i implantades per l'empresa beneficiària. L'assessorament es complementa amb tallers demostratius sobre tecnologies habilitadores.

Beneficis per a les empreses

En realitzar aquest programa, les empreses tindran accés a cinquanta hores de consultoria experta en digitalització de la mà d'UPMBALL i Metyis, per valor de 7.400 euros. L'objectiu és que les Pimes innovin, optimitzin, redueixin costos, guanyin competitivitat i productivitat.

Les empreses podran resoldre els seus dubtes sobre els informes rebuts i els resultats obtinguts durant el servei, així com rebre orientació en els pròxims passos que han d'escometre. Així mateix, sabran identificar proveïdors i partners per al desenvolupament de les activitats del seu pla, així com establir acords i aliances de cooperació. D'altra banda, tindran les pautes necessàries per a identificar fonts de finançament concordes a les necessitats de les empreses tant públiques com privades: ajudes públiques en matèria de transformació digital i suport per a la creació de consorcis i altres models de col·laboració per a la captació de finançament.

La convocatòria està oberta des del passat 13 de juliol i romandrà oberta fins que s'esgoti el crèdit pressupostari establert en aquesta convocatòria.

Redacció / Fotos: UPMBALL-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix