Els Premis Cornellà Open Future 2022 guardonen sis startutps

Cinc dels sis projectes tecnològics passen a la Fase 2 del programa d’incubació i acceleració gestionat pel Centre d’Empreses Procornellà sota el paraigües de Telefónica

El Hub La Pirámide, ubicat en el Viver d’Empreses Procornellà, va acollir l’acte de lliurament dels Premis Cornellà Open Future 2022, una iniciativa promoguda pel Centre d’Empreses Procornellà amb la col·laboració de Telefónica, Netmentora, Aeball, Innobaix i Innolab by Cofidis i que té com a objectiu reconèixer i recompensar amb diferents premis en espècie als participants seleccionats en la convocatòria 2022 del programa d’acceleració i incubació Cornellà Open Future (COF).

IMG 8308 845x321

Els guardons van ser molt repartits ja que totes les startups van resultar premiades amb algunes de les categories atorgades però van ser Pickio, dedicada al disseny i fabricació d’equips de ‘smart vending’, i 3DThinks, una App de comunicació adaptada a distància per millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional, les dues amb més guardons acumulats.

El Centre d’Empreses Procornellà va repartir un total de cinc premis i tots ells impliquen la continuïtat en el programa d’acceleració COF. Tanmateix, els tres primers guardons consisteixen, a més, en serveis d’allotjament, assessorament i serveis de gestoria. El primer premi valorat en 5.000€ va ser per Myllox, una plataforma per a la gestió d’ajuts per la millora de l’eficiència energètica. El segon premi per valor de 3.000€, se’l va emportar Pickio i el tercer guardó Procornellà per valor de 2.000€ va ser per Loyapp, una App ideada per digitalitzar el programa de fidelització de clients de comerços i negocis. La quarta i cinquena posició assegurava el passi a la Fase 2 del programa i ho van aconseguir 3DThinks i Nursecook, que vol convertir-se en una Delivery de menús a domicili per a persones que necessiten uns requeriments especials en la seva dieta alimentària.

De les sis startups candidates, aquestes cinc que han rebut els premis Procornellà han aconseguit passar a la Fase 2 del COF que s’iniciarà el 17 de gener i finalitzarà el 30 de març i té com a repte accelerar els projectes a la sortida al mercat i cercar el seu finançament.

D’altra banda, Pullpo, basada en la comercialització d’eines per millorar l’eficiència dels equips de desenvolupament de software, ha aconseguit el guardó atorgat per Netmentora que li ofereix acompanyament i etapa d’estudi de fins a quatre mesos i la possibilitat de ser seleccionat per una segona etapa de dos anys. Un guardó valorat en 10.000 euros. Per la seva banda, Telefónica ha escollit a Pickio i a 3DThinks per fer un pitch a Wayra per tenir un producte o servei que pugui ser utilitzat per empreses del grup Telefónica o pels seus client. Innobaix atorga un premi valorat en 5.000€ a 3DThinks que també ha guanyat participar en programes d’acceleració i creixement empresarial acompanyats per experts en diferents camps. El premi d’Aeball valorat en 3.000€ ha sigut per Pickio que a partir d’ara tindrà accés al servei d’acompanyament de l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat, publicitat i generació de sinèrgies en la seva xarxa d’empreses. Aeball també ha tingut una menció de reconeixement a la feina feta per Myllox. Precisament Myllox s’ha endut el premi Innolab by Cofidis valorat en 3.000€ i pel qual tindrà accés a 15 hores de consultoria (sobre user experience) a més d’un dia accés a la sala Innolab.

La novena edició del COF entrarà a partir de gener en la Fase 2 d’aquest programa que des de la seva primera convocatòria ha fet possible la incubació de més de 64 iniciatives de les quals, més del 70% han aconseguit sortir al mercat i convertir-se en negocis actius. D’aquestes, sobreviu un 47% amb 74 llocs de treball creats. Emparada en la xarxa global Open Future té com a objectiu l’impuls emprenedor gràcies a l’aliança de l’Ajuntament de Cornellà i Telefónica enfocats a la innovació i a l’emprenedoria.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix