Citilab celebra els seus primers cinc anys amb tornejos i tertúlies

La programació especial de la setmana de la celebració, denominada Kit de supervivència pel proper mil·lenni, es pot consultar a la pàgina web de Citilab. Els interessats en inscriure-s’hi, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Citilab té més de 20.000 usuaris anuals i programa projectes educatius i formatius, a més de funcionar com a viver d’empreses per a emprenedors en el camp de la tecnologia.

Com a centre assessor i formatiu en noves tecnologies, “impulsa la innovació tecnològica i social, fomentant l’emprenedoria i l’ocupació”, han subratllat fonts municipals.

Des de Citilab han assegurat que en aquests cinc anys “hem creat i compartit coneixement i hem generat una gran comunitat a l’entorn de l’aprenentatge, la innovació social i l’impacte digital”.

Ajuts econòmics

D’altra banda, l’Ajuntament de Cornellà ha reclamat a l’Estat i a la Generalitat de Catalunya suport econòmic per poder mantenir el centre de noves tecnologies Citilab-Cornellà, en una moció aprovada en el ple municipal.

La moció demana que tant els Pressupostos Generals de l’Estat com els de la Generalitat per a 2013 incloguin una partida destinada a finançar els projectes que s’hi desenvolupen en matèria de recerca, innovació tecnològica i social, i de societat del coneixement.

 Redacció | Foto: H. Marín (arxiu personal)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix