Entra en funcionament l’aplicació Picmi Taxi per als taxis metropolitans

Es pot demanar un servei a través del telèfon, permet saber el preu aproximat de la ruta que l'usuari vol efectuar i buscar i demanar vehicles adaptats o amb més capacitat

Des d’avui es posa en funcionament l'aplicació Picmi Taxi, que permetrà als ciutadans demanar un taxi a través del telèfon mòbil quan siguin al carrer. D'aquesta manera, els més de 10.000 taxis que hi ha a Barcelona i la seva àrea metropolitana estaran a un sol clic. Fins ara, només hi estaven els vehicles adherits a una app o una radioemissora, que suposen al voltant de la meitat de tots els que hi ha.

aplicacio taxis 2

Picmi Taxi està impulsada per l'Institut Metropolità del Taxi i l'Àrea Metropolitana de Barcelona i és una nova funcionalitat de l'aplicació AMB Mobilitat. La portaran incorporada tots els vehicles de la flota, de manera que serà molt més senzill trobar un taxi de manera ràpida. Aquesta iniciativa vol facilitar l'ús del taxi per part de la ciutadania i reduir-ne el temps d'espera. A través de l'app, l'usuari podrà saber quants minuts trigaria a arribar un vehicle al punt de recollida indicat i, amb aquesta informació, decidir si accepta o rebutja el servei.

taxis aplicació 3

L’aplicació també permet saber el preu aproximat de la ruta que l'usuari vol efectuar, a través del calculador de preus "Calcula la teva ruta". El que no es podrà fer, però, és reservar taxis o pagar a través de l'aplicació. Una altra de les opcions que incorpora la nova funcionalitat és la de buscar i demanar taxis adaptats o amb més capacitat.

Redacció / Fotos: IMET

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix