Pioners a Catalunya en impartir cursos de desenvolupament web d’alt nivell

Can Calderón de Viladecans oferirà una formació ocupacional totalment subvencionada del SOC adreçada a millorar la qualificació de persones titulades en situació d’atur

Els serveis del Centre Municipal de Promoció Econòmica Can Calderón, a Viladecans, impartiran cursos de desenvolupament web de la nova Formació Professional per a l'Ocupació d'Alt Nivell (FPOAN), impulsada amb la col·laboració de la Fundació Mobile World Capital Barcelona. Es tracta d’una formació ocupacional totalment subvencionada del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), adreçada prioritàriament a les persones en atur. El de Viladecans serà l’únic ajuntament de Catalunya que acollirà aquest ensenyament; els altres 11 organismes escollits són universitats i fundacions universitàries, així com centres de formació privats.

calderon 1

Els cursos FPOAN potencien el reciclatge formatiu en els perfils més demandats en l’actualitat de persones amb titulació o experiència en el sector digital, un àmbit que ha evolucionat molt els darrers anys. Es busca tant ajudar a persones en atur a millorar la seva qualificació sense necessitat d’invertir recursos econòmics com impulsar la capacitació de llocs de feina existents per consolidar-los a la ciutat. A més de potenciar la inserció laboral, l’Ajuntament busca també afavorir així una major incorporació de dones en un sector en què la seva presència és bastant baixa.

cancalderon 2

El 13 de desembre començarà un curs de Front End Web Developer i, a mitjans de gener, un altre d’Open Source Back End Web developer. Cadascuna de les formacions consta d'un programa de 352 hores, amb pràctiques en empreses incloses, i està adreçada a un màxim de 15 persones. Les inscripcions es poden sol·licitar al centre municipal Can Calderon a través del telèfon 93 635 18 04, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix