El Prat participa en una plataforma digital per a persones sense llar

Aquest col·lectiu podrà guardar al mòbil i ordinador la documentació i contactar amb professionals socials

La Fundació iSocial i els ajuntaments de BarcelonaGirona i el Prat de Llobregat impulsen el projecte NIDUS, per desenvolupar una plataforma digital per millorar l'atenció a les persones sense llar. La plataforma serà accessible des de mòbil i ordinador i oferirà a les persones en situació de sensellarisme un paquet d'eines tecnològiques. Entre aquestes, hi haurà una 'caixa forta digital' que els permetrà guardar la seva documentació al núvol i un sistema de xat per poder-se comunicar amb els professionals socials. Un cop desenvolupades aquestes eines es farà una prova pilot amb una cinquantena de persones dels tres municipis. En el projecte hi col·laboren ABDGrup ATEASuport-Girona i Fundació Sant Pere Claver.

49897501772 7a2f04f51f o 1

Entitats Nidus2

El projecte neix per donar resposta a la pèrdua de documentació que afecta habitualment el col·lectiu de persones sense llar i a les situacions d'ansietat i trastorns de salut mental que se'n deriven, així com a la sobrecàrrega burocràtica que això general als professionals socials que els atenen. El CEO de la Fundació iSocial, Toni Codina, ha destacat que més del 80% de les persones sense llar té telèfon mòbil i per això ha afirmat que cal potenciar aquesta eina.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix