S’obre una nova edició del programa Startups Cornellà Open Future

La iniciativa està adreçada a emprenedors i emprenedores amb projectes de base digital i / o tecnològica, que disposin d’un producte/servei Mínim Viable (MPV) i que vulguin acompanyament en la sortida al mercat i cerca de finançament

El programa d’acceleració de Startups Cornellà Open Future obre una nova convocatòria a la recerca de projectes tecnològics i/o innovadors que fomentin la innovació en el territori de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Els emprenedors i emprenedores interessats tenen de temps fins al proper 30 de juny per formalitzar la seva inscripció a través de https://cornella.openfuture.org/.

Es tracta de la sexta edició del programa promogut per Open Innovation, SLU (Telefònica) i per l’Ajuntament de Cornellà a través del Centre d’Empreses Procornellà i que té com a objectiu final recolzar el talent emprenedor convertint les idees en negocis d’èxit en un programa sota el paraigua de la plataforma global Telefònica Open Future.

view 1

La iniciativa està adreçada a persones (físiques o jurídiques) que tinguin un projecte de base digital i/o tecnològica, que disposin d’un producte o servei mínim viable (MVP) i que tinguin domicili social, fiscal o centre d’activitat actual o futur en l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Del total d’inscrits es farà una selecció de mínim 5 i màxim 10 projectes que entraran a formar part del programa d’acceleració que tindrà lloc del 14 de setembre fins al 14 de desembre del 2021. La llista de projectes seleccionats serà publicada el 21 de juliol.

Els participants podran gaudir, entre d’altres, de formació específica per startups, tutories i mentories personalitzades amb un equip de professionals que els ajudaran a assolir la maduració del projecte a través de la metodologia d’acceleració Open Future, i d’un espai d’allotjament en el Hub La Piràmide, ubicat en el Viver d’Empreses Procornellà a on els participants podran ubicar el domicili de la startup i accedir a tots els serveis necessaris per iniciar el negoci (sales de reunió, telèfon personalitzat, serveis de veu i dades, etc..).

procornella

El programa està 100% subvencionat i gestionat per l’equip tècnic del Centre d’Empreses Procornellà amb més de 25 anys d’experiència incubant més de 200 iniciatives empresarials anuals. Formar part del COF dóna accés a un programa formatiu especialitzat en incubació de startups amb sessions grupals i individuals. També dóna accés a una interessant xarxa de contactes, mentors sectorials i esdeveniments i a un espai de treball compartit amb una sèrie de serveis, tot gratuït. Els emprenedors que formen part del programa també tenen accés a la Gestoria del Centre d’Empreses per consultar qüestions legals, mercantils, comptables, fiscals i laborals i també al Punt d’Atenció a Emprenedors.

Més d’una vintena d’emprenedors han aconseguit els seus objectius participant en anteriors edicions del Cornellà Open Future convertint una idea inicial en un negoci real i en actiu. En aquest enllaç es poden consultar: https://cornella.openfuture.org/startups/#ex-participantes

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix