S'estrena un nou centre de formació en electromovilitat a SEAT

El nou edifici, de 400 metres quadrats, està situat en el cor de la planta de Martorell

SEAT  ha posat en marxa l'electromobility Learning Center (eLC), un centre propi d'educació en electromovilitat. El nou edifici, de 400 metres quadrats i situat en el cor de la fàbrica de Martorell, ofereix un programa complet sobre el vehicle elèctric, especialment dissenyat per SEAT. L'objectiu és formar als empleats en tots els aspectes relacionats amb la nova tecnologia elèctrica, la mecànica i la seguretat.

imageCrop1.resizeViewPort.crop.tabletAspectRatio.noScale.fileReference

El futur és elèctric. Per això, des de SEAT apostem per la formació i el desenvolupament del talent dels nostres empleats. Amb la creació del electromobility Learning Center, el nou centre de formació en electromovilidad de la companyia, volem oferir als més de 15.000 treballadors totes les eines necessàries per a poder afrontar els reptes del demà”, ha comentat Xavier Ros, vicepresident executiu de Recursos Humans i Organització de SEAT.

singlePhoto 2.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal

En el nou centre s'imparteix formació de caràcter divulgatiu dirigida a tota la plantilla de SEAT i enfocada al coneixement general del cotxe elèctric. D'una banda, s'inclou sessions per a donar a conèixer la tecnologia híbrida i elèctrica i sensibilitzar a tots els empleats de la companyia sobre la importància dels procediments de seguretat en els vehicles elèctrics. A més, es realitzen altres cursos més especialitzats per als treballadors de fàbrica amb l'objectiu d'aprendre com connectar i desconnectar els sistemes elèctrics, així com fer treballs amb alta tensió activa.Recentment, a causa del confinament per la COVID-19, la companyia també ha ofert a tots els seus treballadors la possibilitat de realitzar un curs online sobre Sensibilització en el Vehicle Elèctric. Avui dia, han participat 8.600 persones.

singlePhoto 0.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal

Aquest centre se suma a l'oferta formativa de SEAT. La companyia ofereix un ambiciós programa destinat a impulsar el creixement professional dels seus més de 15.000 treballadors i preparar-los per als reptes de futur que afronta la indústria de l'automòbil. En 2019, SEAT va destinar 23 milions d'euros al desenvolupament dels seus empleats en diferents projectes i camps, la qual cosa suposa una inversió de 1.500 euros per persona.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix