Esplugues de Llobregat s’aproparà a la tecnologia i a la innovació

Dones, futur, ciència i innovació són els eixos de treball proposats en el II Fòrum Tecno Esplugues, que se celebrarà el proper dissabte 19 d'octubre

El proper 19 d'octubre se celebrarà el II Fòrum Tecno Esplugues, un espai que pretén ajudar a apropar la tecnologia i la innovació a la ciutadania. Dones, futur, ciència i innovació són els eixos de treball proposats en aquesta edició.

EG771InXUAEGSbj

Quatre espais

De 10 a 14 hores, a la plaça Catalunya, la ciutadania està convidada a mirar, tocar, escoltar, jugar i gaudir en els quatre espais proposats: Aprendre a conèixer els principis bàsics de tota innovació i les tecnologies del futur; Experimentar, tocar i jugar amb la tecnologia; Programar, per co-crear solucions conjuntament davant de reptes de ciutat, o aprendre noves solucions o eines, i Compartir experiències i coneixement en l'ús de la tecnologia.

Aprèn és un espai amb accions de comunicació breus, amb ponent i oients, d'un màxim de 15-20 minuts de durada, a tall de càpsules de coneixement i on el públic pot interactuar amb el ponent. Els temes que es tractaran són: Young IT Girls, Dones DJ,s, Mobilitat Sostenible, IT i Sostenibilitat, El joc com a eix de treball i Banca Digital. No cal inscriure's.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix