Dues startups del Hub de Cornellà Open Future busquen capital inversor

Rawdata i Hacktheflight exposaran les seves idees de negoci el 26 de juny en el Investors in love 2019 de Saragossa, epicentre de les millors solucions innovadores de base tecnològica

El Hub La Estación de Saragossa acull el Investors in love 2019, un esdeveniment que reuneix inversors, startups, clients i institucions amb presència de Hubs Open Future de tota Europa. La trobada és una mostra de la gran aposta per la innovació que es realitza gràcies a l’aliança d’institucions públiques i privades sota el paraigua del programa Open Future impulsat per Telefònica. Els projectes que participen en el programa d’acceleració del Hub La Piràmide de Cornellà viatjaran fins a Saragossa acompanyats de l’equip tècnic del Centre d’Empreses de Procornellà, gestor del Cornellà Open Future.

Dos d’aquests projectes han estat escollits per participar en la zona d’exposició on es donaran a conèixer les darreres novetats i projectes escalables procedents dels diferents hubs d’Espanya: Rawdata, que proposa la creació de sistemes d’intel·ligència artificial i big data aplicats a la predicció quantitativa i qualitativa en explotacions agràries i Hacktheflight, que ha desenvolupat un agregador d’ofertes de vols online. Ambdues formen part de l’actual Fase 3 – Seed del programa d’acceleració Cornellà Open Future que va posar-se en marxa el passat mes d’abril i que durant sis mesos ofereix l’assessorament i la formació necessària per poder sortir a mercat i obtenir el finançament. Dels vuit projectes que actualment estan sent accelerats des de Cornellà Open Future, sis ja tenen el producte o servei desenvolupat i en fase pilot amb clients. A més, els participants preparen el seu Pitch per optar a candidatura al Premi al Millor Projecte Empresarial de Base Digital de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En el transcurs del Investors in love 2019, vuit startups de diferents hubs europeus presentaran solucions tecnològiques innovadores a la recerca d’inversió. En el marc de l’esdeveniment també hi ha l’apartat expositiu abans esmentat i és aquí on participaran els nostres dos projectes.

Open Future és l’aliança d’institucions públiques i privades juntament amb Telefònica, centrat en innovació i emprenedoria. Des de 2013 aposta per donar el recolzament institucional i social que els nous projectes tecnològics necessiten. En aquest marc i gràcies al conveni entre l’Ajuntament de Cornellà i Telefònica Open Future en 2016 va néixer el Hub La Piràmide amb un clar objectiu de treballar colze a colze per detectar, desenvolupar i potenciar el talent i l’emprenedoria de base digital i escalable. Ja són quatre les startups que han sortit al mercat, fruit de les dues anteriors edicions del programa.

Redacció / Foto: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix