Nou visor per al seguiment de les obres i les actuacions a l'espai públic

Es tracta d'una eina informativa de i de transparència l’Ajuntament de Sant Boi sobre la gestió municipal

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa una nova eina informàtica que permet seguir les obres i actuacions de millora i manteniment que es duen a terme a l'espai públic de Sant Boi.

El nou visor d'obres mostra la ubicació en el mapa de cada actuació, les dates d'inici i finalització, l'estat d'execució i el pressupost. A més, les fitxes de cada obra s'il·lustren amb fotografies de l'abans i el després a mida que les actuacions es realitzen. Més endavant també s'inclouran etiquetes per fer més fàcils les cerques i per poder ordenar les actuacions segons la seva localització, àmbit o temàtica.

La informació que facilita el visor d'obres fa referència tant a la creació de nous espais públics com a les intervencions de rehabilitació, millora o manteniment dels ja existents (carrers i places, voreres, passos de vianants i encreuaments, eixos comercials, àrees de joc infantil, zones d'esbarjo per a gossos, carrils bici...). També s'hi mostren les actuacions fetes a l'espai natural i a les zones verdes i enjardinades del nucli urbà.

El disseny d'aquesta nova eina està adaptat perquè es pugui veure correctament al telèfon mòbil (de moment, amb el sistema operatiu Android i, més endavant, també amb iOS).

El visor d'obres és una eina informativa que facilita la transparència de la gestió municipal en matèria d'obres i actuacions a l'espai públic. És també útil per facilitar l'avaluació dels projectes i el retiment de comptes a la ciutadania.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix