L’Ajuntament de Gavà subvencionarà tauletes tàctils pels col·legis públics

El consistori destinarà 50.000 euros i preveu obrir la convocatòria a finals de maig perquè els centres puguin disposar del material coincidint amb l’inici de curs

L’Ajuntament de Gavà subvencionarà la compra de tauletes tàctils als centres de primària públics de la ciutat, amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats de la infància en disposar de material tecnològic a les aules. El Ple municipal ha aprovat inicialment les bases reguladores per a la sol·licitud i atorgament de les subvencions.

La partida destinada a aquests ajuts serà de 50.000 euros, que permetran dotar una aula de primària dels dispositius suficients per a tot l’alumnat i docent, amb una previsió d’unes 26 unitats, que facin possible treballar continguts educatius a classe. La convocatòria, que es preveu obrir a finals de maig, s’adreça a totes les escoles públiques de Gavà i són compatibles amb altres ajuts que, pel mateix objecte, promoguin altres entitats, siguin públiques o privades.

curtmetratges coeducació 24

L’import màxim de la subvenció podrà arribar al 100% del cost del material tecnològic a adquirir per dotar una aula del centre educatiu. Cada escola podrà triar el tipus de dispositiu en funció del seu projecte educatiu (tauletes, ipads, ordinadors, cromebooks...). Des de l’Ajuntament de Gavà es promourà una compra conjunta amb l’assessorament del Centre de Recursos Pedagògics amb l’objectiu d’obrir una via de col·laboració entre els centres que els permetin abaratir despeses comunes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix