Castelldefels aposta per convertir-se en una 'Ciutat Intel·ligent'

Engega un projecte d'identificació i elaboració d'una guia de les accions i del model organitzatiu que han de portar al municipi cap al model d’Smart City en un horitzó a vuit anys

Castelldefels posa en marxa un pla estratègic per tal d'identificar les potencialitats de la ciutat en el mapa de les Ciutats Intel·ligents. Es tracta d'un projecte d'identificació i elaboració d'una guia de les accions i del model organitzatiu que han de portar al municipi cap a un nou model de ciutat en un horitzó a vuit anys. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

getimatge citil

En aquest sentit es fa imprescindible que els actors socioeconòmics s'anticipin i s'adaptin a les contínues transformacions que es produeixen en el món del treball i de l'economia. Possiblement, la més gran de les transformacions a les que s'estan enfrontant actualment les pimes i la ciutadania dels nostres territoris és la impulsada per la revolució digital, la quarta revolució industrial i la seva afectació als models productius, organitzatius, d'hàbits de consum i expectatives de ciutadans i ciutadanes envers la seva ciutat.

En el marc d'aquest conjunt de transformacions, la ciutat vol preparar-se per oferir a la seva ciutadania una millor qualitat de vida a través d'un conjunt de serveis, infraestructures, comunicacions, capital humà i inversió social que convisqui de forma harmònica amb un desenvolupament econòmic sostenible i recolzant-se en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

1 kDotqc3AEzcpmkDseTlhdA

L'objectiu general del Pla Estratègic Castelldefels, Smart City és, en darrer terme, convertir el municipi en un territori intel·ligent de referència internacional, que aprofiti l'ús de la tecnologia i la informació digital per innovar en els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora, en definitiva, implantar una estratègia de ciutat intel·ligent al municipi.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix