Molins acull una jornada sobre els usos industrials de la impressió en 3D

Una cinquantena de professionals de diversos àmbits es van donar cita a la Federació obrera

L’Ajuntament de Molins de Rei va organitzar una jornada que va abordar la fabricació de prototips, sèries curtes i peces finals a la indústria i l’ús de nous materials d’impressió. Bona part del protagonisme el van tenir proveïdors de les tecnologies d’impressió 3D, consultors i empreses que ja han incorporat la fabricació additiva a les seves plantes. Prop d’una cinquantena de professionals de diferents àmbits es van aplegar a la Federació Obrera per conèixer amb detall les possibilitats que ofereix la impressió en 3D a la indústria.

molinsderei 3d 2

Tomàs Megía va desglossar les oportunitats de la fabricació additiva al nostre país. Megía és representant de l’agència de la Generalitat ACCIÓ i coordina el hub de la indústria que ja utilitza la impressió en 3D al nostre país. A continuació va ser el torn de Felip Fenollosa, director general del CIM UPC, qui va resumir els enormes beneficis que la impressió 3D aporta al disseny de prototips i a la fabricació de peces. I finalment van intervenir els representants de tres empreses vinculades al sector per detallar la seva experiència. Van ser Israel Arias, director tècnic i comercial de Drukatt; Jaume Homs, Sales Manager HP 3D Printing Iberia; i Francisco Parejo, Area Sales Manager de Renishaw.

Aquest acte s’emmarca en les actuacions previstes en el que s’ha anomenat Any de la Indústria 4.0: el repte de la transformació digital, que té com a finalitat conscienciar de la importància d’adoptar les noves tecnologies a la indústria, però també a la ciutadania, als emprenedors, els comerços i els centres docents. 

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei- CIM UPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix