La zona blava d’aparcament de Sant Andreu es podrà pagar amb el mòbil

Una aplicació permet pagar el temps exacte d'estacionament i recarregar des del telèfon

A partir del mes de maig la zona blava d’aparcament de Sant Andreu de la Barca es podrà pagar des del mòbil, el temps just que el nostre vehicle estigui estacionat i sense cues als parquímetres. Aquesta és una de les millores que proposa la nova adjudicatària del servei, que, per descomptat, es podrà continuar pagant amb el sistema tradicional.  

Els usuaris podran descarregar-se l’aplicació ͞”el parking͟” als seus telèfons (gratuïta tant pels mòbils amb sistema Android com iOS, i des d’aquesta poder fer qualsevol gestió relacionada amb l’aparcament regulat a la ciutat. D’aquesta manera, els usuaris poden donar d’alta a un mateix telèfon diferents vehicles, un fet beneficiós en cas que a casa tinguem dos cotxes, per exemple. També han de donar d’alta una targeta de crèdit.  

Amb aquesta eina tecnològica els pagaments es poden fer de manera més ràpida i senzilla i l'usuari pot estalviar diners perquè permet pagar pel temps exacte d'estacionament. No serà necessari fer cua davant del parquímetre per recollir el tiquet i es podrà renovar el títol des del mateix mòbil en cas, per exemple, de necessitar més temps d’aparcament regulat. Si l'usuari marxa abans de quan havia previst, aturant l'estacionament no abonarà diners de més.

Sant Andreu de la Barca disposarà d'un total de 199 places en zona blava a les diferents zones de la ciutat, especialment en àrees que requereixen un alt índex de mobilitat diürna, com zones comercials per exemple.  

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix