La Policia Local d'Olesa deté un home per tres robatoris

Es va poder realitzar gràcies a la col·laboració ciutadana i l’autor és un veí del mateix municipi.

La Policia Local d’Olesa va detenir dissabte un individu per tres robatoris violents a dones grans. La detenció es va produir als volts de dos quarts de nou del vespre, quan la Policia Local va ser alertada que un home havia fet una estrebada a una dona d’avançada edat al barri de l’Eixample. Es dóna la circumstància que gràcies a un testimoni que va anar darrere seu, la policia local va poder detenir l’individu, que havia fet dos robatoris més aquella tarda. Es tracta d’un home de 38 anys, veí d’Olesa, que respon a les inicials J.G.G., i que té nombrosos antecedents per robatori.

El detingut va perpetrar, al llarg de la tarda-vespre de dissabte, i en el termini d’una hora, fins a tres robatoris amb violència en diversos carrers de l’eixample. El primer va tenir lloc cap a dos quarts de vuit del vespre, al passeig del Progrés. Tot i que alguns ciutadans el van intentar retenir, l’autor va poder fugir del lloc. Minuts més tard, va cometre un altre robatori violent al carrer Colon. Finalment la Policia Local, que ja l’estava buscant, el va poder detenir després de cometre el tercer robatori a una dona, i gràcies a la col·laboració d’un ciutadà que va seguir l’atracador.

La Policia Local va imputar al detingut els tres robatoris violents, i un cop finalitzades les diligències el va lliurar al cos de Mossos d’Esquadra passant a disposició judicial.


Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix