Desmantellat un punt de venda d'heroïna en un domicili de Cornellà

La investigació es va iniciar arran les queixes veïnals de la presència de xeringues abandonades a la via pública i els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir, el 19 de maig, dos homes de 75 i 57 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar durant el mes de març, quan els agents van tenir coneixement de queixes veïnals per la presència de xeringues en una zona del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat. Els investigadors van fer comprovacions i diversos dispositius de vigilància per la zona que els va permetre detectar com, efectivament, hi havia una gran afluència de persones que accedien a un mateix edifici, a qualsevol hora de dia i de la nit. Els agents també van comprovar com alguna d’aquestes persones s’injectava amb xeringues, a la via pública, les substàncies adquirides en un dels pisos d’aquest bloc.

Captura de pantalla 2024 05 25 a las 12.10.06

Els agents es van desplegar al barri de manera molt discreta i van centrar les seves sospites en un dels habitatges concret situat a l’interior d’aquest edifici, en el qual hi residien de manera habitual dos homes. Les gestions d’investigació van permetre als agents identificar aquestes dues persones.

Les gestions dels investigadors van detectar que les persones que accedien al domicili dels sospitosos adquirien dosis d’heroïna. Un cop els agents van recavar els indicis necessaris per acreditar l’activitat delictiva, el 21 de maig van dur a terme una entrada i escorcoll amb autorització judicial al domicili dels investigats.

Captura de pantalla 2024 05 25 a las 12.09.50

Durant l’escorcoll, els agents van localitzar seixanta grams d’heroïna amagats a l’habitatge, bàscules electròniques de precisió per al pesatge de la droga, diners en efectiu i d’altres indicis relacionats amb els fets investigats. Els arrestats van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cornellà de Llobregat.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra-Google Maps

 

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Veïns i experts denuncien l’estat de l’arxiu històric de Cornellà

Aquest equipament municipal, situat al soterrani del Castell del Borni, pateix una infecció fúngica i microbiana en milers de documents de la qual,…
314

Fotonotícies

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix