Denunciats penalment per un delicte contra la fauna a Sant Vicenç

Dos homes havien col·locat trampes per capturar tota mena d'ocells

Els Mossos d'Esquadra, de la Unitat de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud, han denunciat dos homes, un major i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte contra la protecció de la fauna a Sant Vicenç dels Horts.

Els fets es van produir el 19 de març pel matí, quan una patrulla de la Policia Local de la població va veure dos homes amagats a la llera del riu Llobregat. Els homes tenien una gàbia amb un ocell fringíl·lid a l'interior, què utilitzaven de reclam perquè s'apropessin altres ocells i així poder capturar-los amb diverses trampes que havien col·locat pels voltants. Les trampes consistien en branquetes impregnades de cola perquè els ocells quedessin enganxats. Els agents de la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts van informar a la Unitat de Medi Ambient de Mossos d'Esquadra que ha investigat les dues persones per un delicte contra la protecció de la fauna.

240417 NdP RPMS F2

Aquest mètode de caça està totalment prohibit, ja que es basa en mètodes no selectius i qualsevol animal pot quedar atrapat en les trampes, incloent-hi espècies amenaçades, cosa que pot produir un dany irreparable per la fauna.

El camí d'aigua del Parc Riu Llobregat es configura com un corredor verd que alberga gran varietat de fauna, especialment d'aus, que troba en la vegetació que voreja el riu l'ambient necessari per desenvolupar-se.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra  

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix