Detinguts tres homes per dos atracaments a bancs de Pallejà i Barcelona

En el cas del municipi baixllobregaí, un d’ells va intimidar la treballadora de l’entitat bancària amb una arma de foc mentre que una segona persona feia tasques de control a l’exterior de l’entitat amb una moto sostreta per assegurar la sortida

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 4 d’abril tres homes com a presumptes autors d’un robatori violent amb intimidació a l’interior d’una entitat bancària a la localitat de Pallejà. Fruit de la investigació, a dos d’ells se’ls va relacionar amb un altre atracament a un banc a Barcelona, el passat 15 de març.

MOSSOS DETENCIO 200522

Els fets van passar dijous passat, quan dos dels presumptes autors van arribar en vehicle a l’entitat bancària. El copilot va baixar i va entrar a l’interior de l’entitat bancària i el conductor va marxar de la zona. Aprofitant que la treballadora obria l’entitat bancària, la va intimidar amb una pistola i la va obligar a desarmar l’alarma i activar els retards de les caixes de seguretat. La dona va introduir erròniament diverses vegades les claus d’accés per a l’obertura de les caixes i aquest fet va provocar el bloqueig del sistema de seguretat. A l’exterior de l’entitat, un tercer home feia tasques de control, amb una moto sostreta.

El bloqueig de la caixa forta va comportar que el lladre desistís del robatori i sortís de l‘entitat on l’esperava un dels membres del grup en una moto. L’actuació dels agents policials va frustrar la fugida i va permetre la detenció de tots dos. El tercer home relacionat amb els fets estava a l’interior d’un vehicle uns carrers enllà, esperant a la resta per poder fugir tots tres i deixar la moto abandonada. També el van detenir.

photo 5937207956875621067 w

Els tres homes d’entre 36 i 60 anys acumulen més de 20 antecedents entre tots, a dos d’ells se’ls imputa també un fet similar ocorregut el passat 15 de març, quan van intentar assaltar una altra entitat bancària a Barcelona. Els arrestats van passar a disposició judicial ahir dissabte.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix