Detenen quatre persones amb 15 telèfons sostrets a les Falles de València

Agents de Mossos d’Esquadra de Trànsit van aturar el vehicle a Esplugues de Llobregat en un control d'alcoholèmia i van localitzar els aparells electrònics embolicats en paper d'alumini a sota d'un seient 

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir a Esplugues de Llobregat, el passat 17 de març, dos homes i dues dones, d'entre 27 i 41 anys, com a presumptes autors de quinze delictes de furt. Cal remarcar que dos dels detinguts acumulen una desena de detencions cadascun relacionats amb delictes de patrimoni, en alguns casos en entorns festius que aglutinen grans esdeveniments de persones. 

Els fets van succeir quan durant la realització d'un control d'alcoholèmia a la C-245 a Esplugues de Llobregat, agents de Trànsit de la RPMS van aturar un vehicle amb quatre ocupants. Un cop van identificar-los, els agents van escorcollar el vehicle i van detectar sota un dels seients diversos telèfons mòbils embolicats amb paper d'alumini.

17041093926993

Una vegada els agents van realitzar les primeres comprovacions amb els propietaris dels telèfons, alguns d'aquests van indicar que ja havien denunciat la sostracció dels seus terminals prèviament. Curiosament, es dona les circumstàncies que de la informació extreta pels mossos, es pot situar la sostracció dels terminals durant la celebració de les Falles que tenen lloc a València durant aquests dies.

Des de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà d'Esplugues de Llobregat s'està duent a terme el contacte amb els legítims propietaris dels telèfons mòbils per tal de retornar-los els seus dispositius. A hores d'ara, ja s'ha pogut contactar amb èxit amb 10 víctimes d'aquests furts. Els quatre detinguts van passar a disposició judicial ahir dimarts 19 de març.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix