Aproven la contractació de l’obra de connexió a la xarxa d’ATLL a Vallirana

L’executarà Dragados SA per un pressupost estimat de set milions d’euros

El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, ha comunicat al Consell Executiu l'aprovació, per part de l'Òrgan de contractació de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATLL), de sis contractacions d'emergència d'obres de connexió a la xarxa per garantir el subministrament d’aigua potable, en quantitat i qualitat, a deu municipis entre els quals un serà Vallirana. La contractació es realitza en el marc de l'excepcionalitat per sequera hidrològica, i per un import de 15.520.000 euros.

Captura de pantalla 2024 03 20 a las 8.29.16

Aquestes contractacions es realitzaran en quatre lots. La del municipi del Baix Llobregat serà el primer. L’executarà Dragados SA, per un pressupost estimat de set milions d’euros, i la direcció d’obra i assistència tècnica la realitzarà Ayesa Enginyeria i Serveis SA, per un pressupost estimat de 400.000 euros i un màxim d’execució de 15 mesos.

Si bé l’actuació per a l’abastament a Vallirana està clarament diferenciada de la resta, pel que fa a les obres de connexió de diferents localitats a l’artèria del Cardener, s’ha considerat adient executar totes les actuacions simultàniament per tal d’escurçar els terminis d’execució. Actualment, aquests municipis s’abasteixen principalment d’aigües subterrànies, a través de pous de captació, i sovint han d’afrontar episodis de baixa qualitat de l’aigua a conseqüència de l'elevada concentració de nitrats.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix