Una espectacular persecució policial al Prat acaba amb tres detinguts

Els lladres, que havien robat a un turista estranger a l’Aeroport, han tingut un accident de trànsit després de fugir amb un cotxe a gran velocitat i posar en perill la integritat dels conductors d’altres vehicles

Nova persecució al més estil americà. Si ahir, els Mossos d’Esquadra van detenir a Cornellà de Llobregat un home que va protagonitzar una espectacular fugida amb un cotxe des de Terrassa, avui el Prat de Llobregat s’ha convertit en un nou escenari de pel·lícula nord-americana.  

Els fets han passat al voltant de les 13:30 hores quan agents policials han detectat un cotxe que marxava de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat a gran velocitat, posant en perill la integritat dels conductors d’altres vehicles que en aquell moment circulaven per la via. Els Mossos d’Esquadra l’han seguit fins que una mala maniobra, a la sortida de l'aeroport, ha provocat que el vehicle s'estavellés. Els seus tres ocupants han intentat escapar a peu, però han estat detinguts.

GF6VTZKXQAA5d1B bona

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els tres homes acabaven de cometre un robatori d’una bossa a un turista estranger a les instal·lacions aeroportuàries i fugien amb un automòbil de lloguer. Els diners i objectes sostrets han estat recuperats -s’han retornat al propietari- i els tres lladres han estan enxampats i acusats de furt, conducció temerària i desobediència als agents de l’autoritat. Els tres homes ja tenien antecedents delictius per fets similars.

Cal destacar que les tres persones han estat traslladades pel SEM a diferents centres sanitaris propers després de patir diverses ferides a causa de l’accident de trànsit que han patit.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix