Detenen un home a Cornellà després d’una espectacular persecució policial

El conductor, que transportava deu quilos de marihuana en el seu vehicle, es va saltar semàfors en vermell, va conduir contra direcció i va col·lidir amb diversos vehicles

Un home, de 31 anys, va ser detingut ahir dimecres 7 de febrer, a Cornellà de Llobregat, després de protagonitzar una espectacular persecució policial amb els Mossos d’Esquadra al més pur estil americà. Se l’acusa per desobediència als agents de l'autoritat, conducció temerària i un delicte contra la salut pública.

FOTO 2 fugida

imatge 01

Els fets van passar ahir a la tarda, cap a quarts de sis, quan un vehicle va fer cas omís a les indicacions policials d’una patrulla de Mossos d’Esquadra que li va requerir que s’aturés. El conductor va iniciar una fugida conduint de manera temerària, saltant-se semàfors en vermell i circulant contra direcció.

Els agents policials van començar un seguiment per aturar-lo i detenir-lo, al mateix temps que van alertar a patrulles de trànsit de la perillosa situació. El vehicle es va incorporar a l’A-2 en sentit Barcelona i agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metrosud van haver de tallar la via per interceptar el vehicle que conduïa pel voral. En la seva fugida, el conductor va col·lidir amb diversos vehicles sense que a hores d’ara es tingui coneixement de cap persona ferida.

GCiofOHWAAElw9n copia

FOTO 1 fugida

A l’alçada del camp de l’RCD Espanyol, a Cornellà de Llobregat, cap a les 18 hores, el conductor es va veure obligat a deixar el seu vehicle, ja que havia punxat una de les rodes provocant un accident. Va fugir a peu fins que una dotació policial el va aturar, detenir i va ser traslladat a la comissaria de Mossos d’Esquadra del mateix municipi baixllobregatí. A l’interior del vehicle es va localitzar al voltant de deu quilos de marihuana.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
211

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix