Dos intoxicats greus per monòxid de carboni en una casa d’Esparreguera

Les dues persones han estat traslladades a un centre hospitalari mentre que un dels tres gossos que tenien va morir

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes que ha provocat una intoxicació per inhalació de monòxid de carboni de dues persones i els tres gossos que vivien amb ells.

Captura de pantalla 2024 01 15 a las 8.29.23

Els fets han passat aquesta matinada, al voltant de les 02:30 hores, al carrer Montblanc en una casa unifamiliar del municipi baixllobregatí. El fill, en arribar al seu domicili, ha trobat els seus pares i els gossos amb signes d’intoxicació. Ràpidament ha alertat dels fets.

En arribar al lloc, els Mossos d’Esquadra han tret les persones i als animals de la casa i el SEM han fet tasques de reanimació. Paral·lelament, la policia autonòmica catalana, juntament amb agents de la Policia Local, han realitzat maniobres de reanimació als gossos. Malauradament, un d’ells ha mort i els altres dos han estat traslladats a un centre veterinari. També han participat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que han ventilat la casa. La primera hipòtesi sobre les causes del succés apunta a un problema amb un generador que hi havia al garatge.

bombers 10 900x506

Finalment, les dues persones han estat traslladades a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí amb caràcter greu.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix